All-in-Service2018-05-17T11:35:57+00:00

WEST YACHTING PARTNERS

ALL-IN SERVICE OOK OVER DE GRENS

Geniet zorgeloos van het mediterrane leven. West Yachting biedt u een all-in pakket met de ligplaats, het onderhoud, de schoonmaak en aftersales. Kortom…u hoeft alleen nog uw vlucht te boeken en het genieten kan beginnen.

Als u een Hanse zeiljacht via West Yachting aanschaft, betekent dit dat u een Nederlandse overeenkomst afsluit met onder andere duidelijke HISWA-voorwaarden, Nederlandse rechten en heldere, begrijpelijke communicatie. De oplevering van uw zeiljacht vindt plaats in het land naar uw keuze.

Met de onderstaande officiële Hanse dealers heeft West Yachting een uniek samenwerkingsverband.

OVERZICHT HANSE DEALERS

landiconen-06

Jachtservice Frankrijk

Aan de Middellandse Zeekust vindt u Firros Yachts in Cannes. Een aangename, centraal gelegen jachthaven waar een professioneel team klaarstaat om u van de beste jachtservice te voorzien.

Lees meer

landiconen-03

Jachtservice Griekenland

Denkt u aan Griekenland, dan denkt u aan kristalhelder water en lange witte zandstranden. Geniet van de schoonheid van de Middellandse Zee op een bijzondere plek in Alimos.

Lees meer

landiconen-04

Jachtservice Italië

In het noorden van Italië, tussen Venetië en Triëst, ligt de jachthaven Schmidt & Partner. Door de unieke locatie aan de Adriatische Zee is deze jachthaven dé ideale uitvalsbasis voor schepen.

Lees meer

landiconen-02

Jachtservice Kroatië

Marina Kastela is een van de nieuwste jachthavens in Kroatië, gelegen aan de Zuid-Oost kust van Kastela baai afgeschermd door de Kozjak berg uit het Noorden.

Lees meer

landiconen-01

Jachtservice Spanje

Gelegen in de één na grootste stad van Spanje ligt Masnou. Deze jachthaven in Barcelona staat bekend om de uitstekende jachtservice en persoonlijke aandacht.

Lees meer

landiconen-05

Jachtservice Turkije

Milta Bodrum Marina is een van de meest prestigieuze jachthavens van de Egeïsche Zee en de Middellandse Zeekust.

Lees meer

Pin It on Pinterest