Uw zeiljacht verkopen?2018-05-17T11:38:05+00:00

ZEILJACHT VERKOPEN

VIND SNEL DE IDEALE KOPER

Wanneer u besluit uw Hanse zeiljacht te verkopen, wilt u dat deze zo snel mogelijk door potentiële kopers wordt opgepikt. In de eigenzinnige markt van ‘koop en verkoop’ begeleiden beëdigde jachtmakelaars en gecertificeerde taxateurs van Hanseyachts.nl het proces. De ervaring en jarenlange expertise van Hanseyachts.nl op het gebied van bemiddeling, is een groot voordeel ten opzichte van het ondoorzichtige woud aan (internet)aanbieders.

Bemiddelingsteam Hanse Yachts

Het bemiddelingsteam van Hanseyachts.nl heeft inzicht in de markt van vraag en aanbod en weet exact wie op zoek is naar welk Hanse zeiljacht. Door het inzetten van een uitgebreid, internationaal netwerk en een zorgvuldig opgebouwd cliëntenbestand wijst Hanseyachts.nl potentiële kopers integraal (media, beurzen, internet en brochures) op het aanbod van pre-used Hanse jachten.

Hanseyachts.nl is transparant in het behartigen van uw belangen en hanteert op basis van no cure – no pay een vast bedrag aan courtage. Bij Hanseyachts.nl heeft u de garantie dat uw te koop staande Hanse jacht geen tekort aan aandacht krijgt. Neem daarom contact met ons op als u besluit uw Hanse te verkopen. Uw zeiljacht is namelijk onze zorg.

Neem contact met ons op

Pin It on Pinterest